×

„Vukotić media” na Sajmu knjiga

/ / Događaji, Vesti

Sajam2014-stand-2Izdavačka kuća „Vukotić media” u svom drugom učešću na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstaviće se sa desetak novih naslova!

Izbor tema i pisaca je vrlo zanimljiv i čitaocima, verujemo, primamljiv.

Od prošlogodišnjeg Sajma knjiga na policama se slažu i naša nova izdanja:

 

DRŽEĆI SE ZA VAZDUH
Zdravko Šotra
Jedan od najpoznatijih filmskih i televizijskih reditelja upustio se u avanturu da ispriča svoj život. Jednostavno. Iskreno. Nepretenciozno. U epizodama otkriva vreme koje je preneo na leđima.

DRŽAVO, RUKE UVIS
Mile Novaković
Brutalna istina o ubistvu prvog demokratski izabranog premijera Srbije. Vreme u kome je jedan mafijaški klan bio jači od države. Činjenice. Ispovesti. Priznanja. Dramatično!

PANIĆ – MISIJA MIRA
Manjo Vukotić
Autentična biografija jednog od najpoznatijih i najimućnijih srpskih biznismena, koji se našao na čelu Vlade SRJ u njenim najtežim trenucima, u vreme rata i sankcija. Svedočanstvo i originalni dokumenti o postizanju mira u Dejtonu.

DEPEŠE IZ DUŠE
Radovan Popović
Pet velikih srpskih pisaca – Ivo Andrić, Milan Rakić, Jovan Dučić, Rastko Petrović i Miloš Crnjanski – boravili su u Rimu, u prvoj polovini 20. veka, kao diplomate. Ovo su priče o njihovom službovanju, ali i literarna zaostavština o raskošnoj zemlji na Apeninima.

ISPECI PA RECI
Đoko Stojičić
U knjizi je oko 8.000 izreka. Narod ih klesao, nosio, prenosio, čuvao. Fascinantne poruke i mudrosti. Ne gube svežinu i smisao. Jače su i brže od kompjutera i fejsbuka.

LAJKOVAČKA PRUGA
Radovan Beli Marković
Jedan od najlepših romana novije srpske književnosti. Otisak života u provinciji. Dosada. Pruga koje ima, pa nema, ali stalno tutnji kroz život.

JEDNA UPORNA USPOMENA
Danilo Nikolić
Više od 20 toplih, dijamantski izbrušenih priča. Poznavalac ljudske patnje, divnim stilom, otvorio je dušu i misli svojih malih junaka.

DAS IST PRINCIP
Vladimir Kecmanović
Istorijski lom, drama i život Gavrila Principa i mladobosanaca. Provokativan, patriotski osmišljen, politički esej o prvom pucnju Velikog rata.

BOLJI ŽIVOT
Nikola Savić
Urbana, emotivna ispovest. Roman o odrastanju u novobeogradskim blokovima. Autor je pobednik u velikom rialitiju u Italiji.

PUTIN – MOĆ RUSIJE
Branko Vlahović
Vrhunsko publicističko štivo o svetskom lideru Vladimiru Putinu. Freska života nove Rusije. Vaskrs najveće pravoslavne zemlje.

VELIKE SRPSKE BITKE
Dejan Stojiljković
Deset uzbudljivih priča o deset najvećih, sudbonosnih bitaka srpskog naroda. Istorija u romansiranom stilu.

Iznenađenje na Sajamu knjiga,
za NAJBOLJE SRPSKE KNJIGE
popust i do 50%

Vidimo se na Sajmu knjiga Hala 1, štand 1401

Sajam2014-stand-1

stand-Vukotic-Media-sajam-knjiga-2014-Hala-1
TOP