×

USPEŠAN NASTUP NA SAJMU KNJIGA

/ / Događaji

Naša kuća je ove godine ponovo imala jednu od najprodavanijih knjiga Sajma. Prošle godine je to bila knjiga Emira Kusturice “Šta mi ovo treba”, a ove godine je rekordnu prodaju i pravi spektakl izazvao vladika Grigorije sa autobiografskim delom „Gledajmo se u oči“. Njegovi poštovaoci su strpljivo čekali u redu i nekoliko sati da bi došli do potpisa vladike.

Vladika Grigorije sa najmlađom publikom

Stotine poštovalaca strpljivo je čekalo u redu na potpis vladike Grigorija

Siniša Kovačević je bio jedan od najtraženijih pisaca Sajma

Dejan Ristić je svakodnevno potpisivao knjige brojinim čitaocima

Mitovi srpske istorije privukli su školarce

Hit Sajma, kao i svih knjižara, je drugi roman Siniše Kovačevića, pod naslovom „Osvajanje zavičaja“. A posebnu pažnju, pogotovo mlađe publike, izazvalo je popularno napisano istorijsko štivo Dejana Ristića „Mitovi srpske istorije“.

 

Naš direktor Manjo Vukotić družio se sa svojom dugogodišnjom publikom koja ga je pratila dok je bio na mestu urednika novina, a koja je prvi put imala priliku da kupi njegovu autobiografiju „Olovne reči“.

Manjo Vukotić prvi put na Sajmu sa Olovnim rečima

Izuzetno posećen štand „Vukotić media“ primio je poštovaoce i ostalih autora koji su objavili knjigu između dva sajma: Radmilu Lazić, Đorđa Vlajića, Aleksandra Đuričića, Vladimira Novakovića, Biljanu Vilimon, Bojana Dimitrijevića…

Đorđe Vlajić sa japanskim ambasadorom

Aleksandar Đuričić družio se sa svojom publikom

Pesnikinja Radmila Lazić

Vladimir Novaković i uživo o kraljevim fudbala

TOP