×

Vanja Bulić

Šta su šmekeri bez šmekerki?
Posle hit knjige “Šmekeri”, popularni pisac i autor Vanja Bulić, izlazi pred čitaoce sa knjigom “Šmekerke”. Najveće dive srpske glume, sporta, umetnosti, kroz anegdote kojima su obogatile svoj, ali i naše živote, još jednom će nam se predstaviti na način na koji ih nismo poznavali. Mira Stupica, Ljubinka Bobić, Olja Ivanjicki, Mira Bobić, Anica Dobra, Ljubica Otašević, Slađana Milošević… samo su deo ovog sjajnog tima.

PROČITAJTE ODLOMAK

 

Cena: 750,00 rsd
Obim: 232 strane

O AUTORU

Vanja Bulić je rođen 1947. godine, u Kumanovu.

Sarađivao je u svim prestižnim listovima nekadašnje Jugoslavije. Bio je urednik Omladinskih novina, Prosvetnog pregleda, Duge, ITD-a i Žene. Uradio je više od dve hiljade jednočasovnih TV emisija na Trećem kanalu, Pinku, BK TV, Košavi, Foksu, banjalučkoj ATV, požarevačkoj SAT TV i sarajevskoj OBN TV.

Napisao je tri TV serije, tri pozorišna komada, scenarista je filma „Drugo stanje“ i koscenarista filma „Lepa sela lepo gore“. Radio je i dokumentarne filmove.

Napisao je dvanaest romana, četiri romansirane biografije i pet zbirki priča.

Član je Udruženja književnika i Udruženja novinara Srbije.

Studirao je medicinu i novinarstvo. Imao je rok sastav. Igrao je aktivno odbojku. Hobi mu je preferans i pečenje rakije. Oženjen, ima tri sina.


Naručite knjigu:

TOP