×

Vladimir Novaković

Fudbalska lopta ne staje. Smenjuju se prvenstva, kupovi, međunarodne kvalifikacije, kontinentalna nadmetanja…
Ova magija opčinila je svet – od Amerike do Kine. Milijarde ljudi odlaze na stadione da uživaju u nadmetanjima svojih ljubimaca.
Evropa je i dalje centar planete. Ko su fudbalske zvezde koje najjače svetle, najviše lete, najprivlačnije igraju?
U ovoj knjizi je jedno novo sazvežđe mađioničara. Njih trideset. Predvode ih asovi generacije Ronaldo, Mesi, Suarez, Modrić, Matić, ali i novi talas oličen u Pogbi, Salahu, Tadiću, Van Dajku, ili onim najmlađim kao što su Embape, Rašford, De Jong, De Brajne i Luka Jović.
Posle ovog upoznavanja s njima, koje vam nudi poznati novinar Sportkluba Vladimir Novaković, s kojim redovno pratite najgledanije prenose, još više ćete voleti fudbal.

 

PROČITAJTE ODLOMAK

 

Cena: 850,00 rsd Obim: 280 strana

  O AUTORU

  Vladimir Novaković rođen je u Beogradu 1973. godine. Filološku gimnaziju i Filološki fakultet iskoristio kao polaznu tačku za novinarsku karijeru.
  Pionir sportskog internet novinarstva u ovom delu Evrope, uređivao je sportski vebsajt B92 više od decenije, a kompletan sajt dve i po godine. Radi na televiziji Sportklub od prvih dana postojanja, u februaru 2006, najpre kao komentator, a zatim i kao analitičar. Već godinama možete da ga gledate gotovo svakog vikenda.
  Tokom karijere sarađivao je redovno ili povremeno sa mnogim domaćim pisanim i elektronskim medijima. Pisao za Guardian, izveštavao za BBC i WDR.
  Odrastao uz fudbal, piše o njemu dve decenije. Obišao celu Evropu prateći ga.

  Naručite knjigu:

  TOP